Naš tim

Nije sve tako sivo. Pandemija koronavirusa donijela je i neke dobre stvari. Tako je ekipa okupljena oko kluba Azimut odlučila iskoristiti višak vremena i osnovati udrugu–Kolektiv 4B ili Kolektiv četiribunara. Udruga je osnovana s ciljem daljnjeg razvijanja raznih kulturnih sadržaja i kvalitetnog umrežavanja s ostalim sudionicima civilnog sektora, javnog i privatnog sektora. U okviru udruge djeluju likovni, glazbeni, tehnički i književni odjel, te odjel za kulturu mladih.

Hrvoje Jelković, predsjednik udruge
U Zagrebu poznat kao jedan od pokretača kultnog Purgeraja, a u Šibeniku kao onaj koji je otvorio
Azimut. Više od 20 godina iskustva u organizaciji najrazličitijih vrsta događaja, u brojevima je to već
nekoliko tisuća koncerata, festivala, izložbi, promocija… U Šibenik se zaljubio 2011. godine radeći na
organizaciji Terraneo festivala. I ne samo u Šibenik.

Snježana Klarić – Fotopoetika

Kulturna udruga s višegodišnjim iskustvom organiziranja projekata od koji se mnogi održavaju u kontinuitetu, poput pjesničke manifestacije Šumski pjesnici u Butorima kod Umaga ili Long Play Daya u Šibeniku. KU Fotopoetika iza sebe ima nekoliko književnih, pjesničkih I putopisnih izdanja, a zaslužna je za i niz malih knjižnica na otvorenom na području Šibenika.

Marko Podrug, voditelj Glazbenog odjela

Novinar, glazbeni kritičar i publicist. Prvi tekst objavio u Večernjaku ratne ’91., potom diplomirao Novinarstvo na FPZ-u te radio u većini zagrebačkih redakcija. Jedan je od pokretača portala za pop kulturu Ravno do dna, a trenutačno plaću zarađuje na mjestu urednika portala ŠibenikIN. Autor je biografskih knjiga o bendovima Elemental i Vatra.

Josip Bačelić, voditelj Tehničkog odjela
Vlasnik tvrtke koja se bavi razvojem inovativnih proizvoda od kojih su neki već našli svoju primjenu.
Uvijek u ruci ima spreman metar , papir i olovku pomoću kojih će razraditi svaku, čak i naizgled
neizvedivu ideju. Njegov osjećaj za estetiku i zlatni rez ne dozvoljava niti milimetarska odstupanja. U
slobodno vrijeme sanja o divljini i drvenoj kućici pokraj koje teče divlja rijeka.

Nina Šegović & Maja Šintić

Š.U.M. – Šibenska udruga mladih

Osnovana 2009. s ciljem formiranja kvalitetnih uvjeta za razvoj kreativnih i socijalnih potencijala mladih, udruga dosad broji preko 50 ostvarenih projekata. Kroz organizaciju raznih kulturno-umjetničkih događaja, koncerata, tribina i edukacija, udruga radi na jačanju svijesti društva o pravima i položaju mladih ljudi te o važnosti sudjelovanja mladih u lokalnoj zajednici.